Bola Jaring oh Bola Jraing ....

Posted: Friday, April 30, 2010 by Wan Norsyahira Wan Ramli in
0

Hahahahahaha.... nak dijadikan cerita, Bola jaring entah ke mana. Pukul 8 pagi tadi, dah sharp rasenye masing2 nak main netball, last2 tak jadi ..!! Bukannya sebab budak2 ni tak bangun ke ape ke tapi bola yang tak de. Mintak kat mak guard kunci bilik gym, katenye, ade ngan pejabat asrama. Camne lah nak bukak ?? Hari ni kan cuti ... huhuhu...

Pastu, call laa EXCO JAKSA bahagian Sukan, katenye, tak leh amik barang2 sukan. Kena kuarantin, entahlah kenape. Berpenyakit kot bola tu.. Tapi turun kami tak sia2 pagi tadi. Dengan adenye idea baru. Game ni kalo ikut, leh je paggil baling selipar, ape lagi ntah paggilnye. Tapi nak kasik voke sikit, game ni dinamekan rounders!!! Baru gempak beb ... Saksikan gelagat2 mereka ini ...


Ni la antara selipar2 yang menjadi mangsa ... hahaha!!



Ni kononye nak menyusun strategi ... hak3!!


Semangat gile budak2 ni.. hahaha... QM boleh!!

Aku tak nak upload banyak sangat gambar2.. cukup 2,3 keping dah laa. Lain punye event aku letak banyak. Sebab muke2 ni je yang ade. Hahahaha... Tapi, papehal pun, memang seronok game pagi tadi, walopun semua nye tak turun. Aku still puas hati, sebab diorang ni bagi komitmen dengan baik. Thanks for all !! QM is da bez!!

Semangat + Semangat + Semangat Lagi !!!

Posted: by Wan Norsyahira Wan Ramli in
0

Assalamualaikum w.b.t ...

Dah hampir pukul 3 pagi ni. Tapi mata aku ni, still tak mengantuk. Sedangkan esok, pukul 8 pagi, dah kena turun ke Court Bola Jaring @ Dataran Nilam ... bukan ada perhimpunan beb, tapi esok ada "small tournament" between QM dan Marketing. Fuhhh!! (Aku tak reti pun nak main, tapi dah diajak kan?? Dapat jadi pom2 gurl, sudaa...!! hahahaha....).

Tapi tak apa, aku semangat nak siapkan blog baru aku ni jugak, sebelum ni pun, aku dah ada blog, The Day After Tomorrow. Tapi blog tu, lebih kepada info-info astronomi. Aku berkongsi dengan masyarakat tentang ilmu falak. Dan blog ni, lebih kepada kehidupan aku seharian sebagai seorang mahasiswa dan boleh juga dipanggil sebagai anak perantau. Jauh beb, dari bumi Terengganu ke Negeri Sembilan nih ; bukan dari Gong Pasir ke Bukit Bauk (orang Dungun je tau kat mana tempat nih, hik3). Tapi tak semua hal yang aku akan story kat korang. Mana yang rasa patut, aku akan story laa.

Hhhmm.. tak sabar rasanya nak tengok tournament tu esok. Aku akui, budak-budak QM ni memang talented semuanya. Pantang ada aktiviti, semua nak bolot, semua nak involve.. huhuhu.. aktif la diorang ni.. bagus2!! So, for all of you guys, do da best tomorrow morning.. okay?? QM BOLEH!! ngeh3 ...=D

Nite ALL!! Aku dah ngantuk gile beb.. SALAM ... zzzzzZZZZZzzzz ...