Bola Jaring oh Bola Jraing ....

Posted: Friday, April 30, 2010 by Wan Norsyahira Wan Ramli in
0

Hahahahahaha.... nak dijadikan cerita, Bola jaring entah ke mana. Pukul 8 pagi tadi, dah sharp rasenye masing2 nak main netball, last2 tak jadi ..!! Bukannya sebab budak2 ni tak bangun ke ape ke tapi bola yang tak de. Mintak kat mak guard kunci bilik gym, katenye, ade ngan pejabat asrama. Camne lah nak bukak ?? Hari ni kan cuti ... huhuhu...

Pastu, call laa EXCO JAKSA bahagian Sukan, katenye, tak leh amik barang2 sukan. Kena kuarantin, entahlah kenape. Berpenyakit kot bola tu.. Tapi turun kami tak sia2 pagi tadi. Dengan adenye idea baru. Game ni kalo ikut, leh je paggil baling selipar, ape lagi ntah paggilnye. Tapi nak kasik voke sikit, game ni dinamekan rounders!!! Baru gempak beb ... Saksikan gelagat2 mereka ini ...


Ni la antara selipar2 yang menjadi mangsa ... hahaha!!



Ni kononye nak menyusun strategi ... hak3!!


Semangat gile budak2 ni.. hahaha... QM boleh!!

Aku tak nak upload banyak sangat gambar2.. cukup 2,3 keping dah laa. Lain punye event aku letak banyak. Sebab muke2 ni je yang ade. Hahahaha... Tapi, papehal pun, memang seronok game pagi tadi, walopun semua nye tak turun. Aku still puas hati, sebab diorang ni bagi komitmen dengan baik. Thanks for all !! QM is da bez!!

0 comments: