el-Bahhar via Google Groups ...

Posted: Tuesday, May 25, 2010 by Wan Norsyahira Wan Ramli in
0

MyLine oh MyLine ...

Huhuhu ... assigments datang lagi. Baru ni, aku dah cuba siapkan MyLine tuk English. Lepas settle tuk tu, aku terlupa pulak yang aku ada lagi 1 assigment tuk Bahasa Arab. Aku tak berapa nak faham dan tahu sangat kalau kot Arabic ni. Better than English. Hehehe.. bukan nak cakap aku ni terror English tapi not bad laa.. ok la sikit... nak faham tu, kira laju la sikit dari Arabic..=)

Dalam task tu, actually macam MyLine jugak. Tapi for overall A/ELSP 3rd Session ni, agak boring pada aku akan module2 nya. Just having for reading (tuk English) and kalau tuk Bahasa Arab pulak buat Insya' tuk Munazoroh etc ... huhuhu.. kadang rasa mengantuk tapi tahan. Aku rasa class kali ni, iman aku kuat tuk lawan nafsu mengantuk. Aku salut akan diriku.. hik3...


El-Madina Newspaper ...


Task yang kena buat ...

Persoalan hari ni : Macam mana aku nak hadapi esok hari .... ??? takut, malu, berdebar2??? huhuhuhu .....

0 comments: